Indeklima mod insekter

/ by

I dit hjem har du sikkert mange forskellige ting og genstande som du holder af. Disse ting forsøger du som regel at passe godt på, ved at vedligeholde dem samt opbevare dem et sikkert, tørt sted hvor temperaturen er normal. Men ofte når vi har besvær med insekter så som sølvfisk, så er det fordi at vi har dårlig indeklima eller beskidt hjem. Vi ved, at insekterne lever at krummer, rester, svamp, sæberester mm. Det er derfor ærgerligt, hvis insekterne opnår at bevæge sig derhen, hvor du har dine ting stående som du holder af og er glad for. F.eks kan det være tøj, møbler eller ting som musikinstrumenter. Mange musikinstrumenter er lavet af materiale, så som træ, som kan være attraktiv for insekter at besøge. Derfor kan det være en god ide, at købe udstyr som beskytter dine instrumenter mod insekter. Du kan læse mere om musikinstrumenter hos Musikshoppen her eller om bestemte instrumenter så som Saxofoner her, blandt mange andre instrumenter.

Det kan også være at insekterne går i møblerne eller tøjet. Især møblerne, hvis det er nogle dyre møbler kan skal du passe på med. Sørg for at hold dit hjem rent, så de ikke går i møblerne.

Du kan som sagt finde nogle guides på denne side til hvordan du holder insekterne ude, men som hovedregel husk at lufte ud også, samt vaske og støvsuge gulvet. Pas på at der ikke ligger sæberester på gulvet, det spiser insekterne. Pas også på dine møbler, tøj samt ejendele, at de ikke får vand når vasker gulvet. Fugt i disse ting kan ødelægge meget. Mørke rum er også et godt sted for insekter, det er ofte i soveværelserne hvor der er mørkt og godt klima for dyr, så husk at få noget lys ind samt skifte sengetøj mm for at holde soveværelset rent og holde insekterne væk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.