SØLVFISK FÆLDE

Køb en sølvfisk fælde: 100% giftfri middel mod sølvfisk

Hvordan kommer man af med sølvfisk? Dette kan du gøre på forskellige måder.. At købe en sølvfisk fælde er et effektivt og godt middel mod sølvfisk, hvis du ønsker at undgå sølvfisk gift. Disse fælder/lokkedåser kommer klar til brug og inde består af en limfælde som indeholder lokkestof som tiltrækker sølvfiskende. Dette gør at efter insekterne er lokket ind i lokkedåsen kan de ikke komme ud igen.

Hvorfor købe en sølvfisk fældeSølvfisk fælde / lokkedåse

Ved at benytte en sådan type sølvfisk fælde kan du bekæmpe sølvfisk uden at anvende sølvfisk gift, hvilket gør, at denne type bekæmpelsesmiddel er nem og sikker at anvende. Vi har derfor fundet et link nedenfor til dig, hvor du kan købe disse fælder til en billig pris online og få fælden leveret inden for 1-3 hverdage..nemmere bliver det vist ikke.

Køb en sølvfisk fælde hos Davidsen Byggemarked
(Levering 1-4 hverdage)

Lav din egen lokkedåse

Et alternativet middel mod sølvfisk, er at du nemt og hurtig kan lave din egen sølvfisk lokkedåse. Sølvfisken er ikke i stand til at kravle op, af glatte, lodrette flader og ender derfor oftest ned i håndvaske, skåle, badekar og kan ikke komme op igen. Dette kan du udnytte til at lave som en hjemmelavet lokkedåse. Her undgår du igen at benytte sølvfisk gift og insektspray.

Hjemmelavet sølvfisk fælde

  1. Find et tomt syltetøjsglas som ønsker at bruge som en lokkedåse
  2. Tape syltetøjsglasset ind i malertape på ydersiden
  3. I glasset hælder du noget madding i, evt sukker opløst i vand, brød rester eller lign.
  4. Stil glasset hvor sølvfiskene dukker op og lad glasset stå natten over

Sølvfiskene kravler ned i glasset via malertapet på ydersiden, men kan ikke komme op igen, pga. de glatte inderside af din fælde..

Glem ikke..
..Problemet ved en lokkedåse er, at man ikke får dræbt deres æg også. Hvis dine sølvfisk allerede har nået at lægge æg, vil disse klække og problemet med sølvfiskene opstår igen. I det tilfælde kan sølvfisk gift være mere effektiv end en lokkedåse.

>> Læs hvordan du bekæmper sølvfisk i dit hjem på forsiden <<