SØLVFISK I SENGEN

Hvad skal jeg gøre mod sølvfisk i sengen?

sølvfisk i sengen

Hvordan slipper jeg af med sølvfisk i sengen? Nogen oplever at se sølvfisk når de lægger sig til at sove i sengen – det er ikke det mest behagelige oplevelse kort tid før man går i seng..

Hvis du oplever dette, så er det sandsynligvis selve soveværelset der er årsagen. Læs artiklen om sølvfisk i soveværelset her, hvor vi bl.a skriver at at en direkte forbindelse mellem badeværelset og soveværelset kan være årsagen til at du har sølvfisk.

Bekæmpelse af sølvfisk i sengensølvfisk i sengen

En god ide at at holde din seng hygiejnisk ved at vaske sengetøjet for at undgå sølvfisk i sengen. Ligesom at sølvfiskene bliver tiltrukket af andre fugtige omgivelser, så bliver de også tiltrukket hvis dit sengetøj er beskidt, fugtigt og ikke bliver gjort rent regelmæssigt. Hvilket resultere i, at inden du ser dig om, er der derfor sølvfisk at finde i din seng igen.

På forsiden foreslår vi bl.a en sølvfisk gift som kan købes online her. Men måske er du kommer til denne side, for at undgå at sprøjte gift i din seng mod sølvfisk. Et alternativ middel er derfor at købe en giftfri sølvfisk fælde. Læs artiklen om hvordan du bekæmper insekter med giftfri fælder herSølvfisk fælde

Køb en sølvfisk fælde hos Davidsen Byggemarked
(Levering 1-4 hverdage)

Eller:

Køb en spray mod sølvfisk hos Davidsen Byggemarked
(Levering 1-4 hverdage)Sølvfisk gift

Spiser i sengen..
Hvis du spiser i din seng kommer der krummer, hvilket er madding for diverse insekter, inkl. sølvfisk.

Får du først sølvfisk væk fra soveværelset, får du dem også væk fra sengen..

>> Læs hvordan du bekæmper sølvfisk i dit hjem på forsiden <<