SØLVFISK I SOVEVÆRELSET

Hvad skal jeg gøre mod sølvfisk i soveværelset?

sølvfisk i soveværelset

Har du sølvfisk i soveværelset så kan det skyldes at der måske er direkte forbindelse mellem soveværelse og badeværelse, og dertil dukker der sølvfisk op i soveværelset.

..Hvis ikke der er forbindelse mellem soveværelset og badeværelset, men at sølvfiskene stadig befinder sig der, kan forklaringen være at dit soveværelse oftest er placeret i den nordlige eller østlige del af dit hjem, hvilket er det sted solen mindst rammer. Derfor bliver soveværelset et godt sted for sølvfiskene at leve pga. mørket.

==> Sølvfisk i sengen

Sølvfisk i soveværelset kan typisk løses nemmere end andre steder i huset ved at lufte mere ud. Læs bl.a. forsiden, hvor bekæmpelsesmetoder er beskrevet.Sølvfisk spray

Køb en spray mod sølvfisk hos Davidsen Byggemarked
(Levering 1-4 hverdage)

Eller:

Køb en sølvfisk fælde hos Davidsen ByggemarkedSølvfisk lokkedåse
(Levering 1-4 hverdage)

Glem ikke..
..at holde dit soveværelse hygiejnisk!

Det kan virke simpelt at fortælle, man faktum er at mange fokusere på at holde de områder rene hvor gæster besøger. Altså steder som køkkenet, badeværelset, stuen osv. Men glemmer soveværelset.Sølvfisk skimmelsvamp

På samme måde som sølvfiskene bliver tiltrukket af fugtige gulvtæpper, fugtige sko i dine andre rum, så bliver de også tiltrukket af dit soveværelse hvis:

  1. Hvis der er fugtigt
  2. Hvis sengetøjet ikke er rent
  3. Hvis gardinet altid er rullet for (danner fugt og svamp i vindueskarmen)

Har du skimmelsvamp i vindueskarmene som tiltrækker sølvfisk? Så kan du købe en spray mod skimmelsvamp her